Verslagen
Column
Gastenboek

Zondag 20 maart: Saasveldia da1 - Bornerbroek da1   2-3

Om kwart over twaalf zaten de meeste mensen al bij eef op het terras. (DE verzamelplaats) Wendy had een schrift meegenomen (en een fototoestel) waar het wedstrijdverslag of commentaar tijdens de wedstrijd in op kon worden geschreven. Of complimenten. Of andere domme uitspraken. Het is het laatste geworden. Maar daar later meer over. Nu maar een poging om een "wedstrijdverslag" te maken.

Half twee begon de wedstrijd. Het veld was nog erger dan een weiland, maar ja... wij zijn wel wat gewend. Voor de tijd waren er een aantal vrij zenuwachtig. Dit werd weer een spannende wedstrijd. Een aantal waren ook bang blesures op te lopen. (denk aan vorige wedstrijd tegen Saasveldia)
De wedstrijd uhm... ging goed?? Een speelster van Saasveldia had ook een ongelukje. Hoe het gebeurd is weet eigenlijk niemand, maar het zag er vrij pijnlijk uit. Het was bijna rust en nog steeds 0-0. Dat was nog wel een redelijke stand om de rust in te gaan. Totdat Saasveldia de 1-0 scoorde. Oh oh! Wij hadden de aftrap en nog geen minuut daarna scoorde uhm... Robin? Bianca? de 1-1. Ik weet het niet zo goed meer. Toen werd het uiteindelijk toch rust.

We hadden bedacht maar een keer gelijk goed te beginnen de tweede helft. Ook dat lukte nog wel aardig. Uiteindelijk werd door Robin of Bianca (sorry, weet niet meer wie er eerder scoorde) de 2-1 gemaakt. Wij helemaal happy uiteraard. Daarna werd het per ongeluk toch nog 2-2. We vonden dat allemaal niet zo heel erg leuk, dus moest Margo toch maar een keer scoren. Het werd gelukkig toch nog 3-2! Margo had zat nog wel een paar keer kunnen scoren, maar ja... de lat is toch wel erg aantrekkelijk om op te schieten. Vooral als daar tijdens trainingen op wordt gemikt met als beloning een biertje! En de vlagger van hun zag een aantal spelers van zijn eigen team niet staan waarschijnlijk. (laten we het daar maar ophouden) en vlagte buitenspel. Voor een supermooie kans (had het kunnen zijn) voor Margo. Wendy had ook handsbal veroorzaakt. Dat mannen nog niet weten wat borsten zijn, en dat de handen toch echt ergens anders zitten! Aan het eind van de wedstrijd waren we ook nog bang dat een botsing met een aantal knieen Ilse teveel werd, maar voor zij gaat liggen moet je haar op de grond duwen, met 10 man erboven op gaan zitten en dan water op de knie doen.

Verder was het een leuke wedstrijd om te spelen. Wij waren blij met de afloop, en het was gewoon gezellig. Net als 's avonds bij bruins, waar we met een paar die noooooit gaan de overwinning hebben gevierd en helemaal aan het eind een aantal van Bornerbroek met een aantal van Saasveldia als laatste naar buiten rolden!

De inhoud van het schrift.

De eerste helft:
- Wendy staat met de handen in de zij.
- Ilse maakt een buiging als ze de bal kopt.
De rust:
- De waterzak viel om. Het schrift lag in het water.
- Wendy vind dat er niet genoeg geschreven wordt. De verhaaltjes over doelpunten, slidings etc...
- Suus doet het mannetje van Manon na.
- Robin moet pissen en vraagt of daar nog tijd voor is.
- Manon zegt dat ze superblij was met de 1-1.
De tweede helft:
- Midden op de overdag. Zegt Arjen.
- Wendy heeft handen als hamster.
- Uiteindelijk gewonnen met 3-2. NET ZO MAKKELIJK!
De derde helft:
- Wendy heeft net als Suus handen op de plek van de titt'n.
- Wendy was daar heel boos over.
- Het is gezellig druk bij eef. De stamtafel is al bezet. :-(
- Niet iedereen wil bier. Afhakers.
- Susan kopt tegenstander ipv bal. Susan heeft bult op hoofd.
- Margo zegt: "godverdomme, ik wil geen bier."
- Er wordt een tweede rang gemaakt.
- Stephan vindt dat niet leuk.'
- Olaf zegt dat ze de paarden nog nie het veld opsturen van Saasveldia, bang voor blessures.
- Susan vind dat ze vanavond heel veel make-up op moet. Om de bult weg te werken.
- We schuiven allemaal een beunde op.
- Jos molt de stoel.
- Nu wil Margo wel bier. Ze vraagt: "Mag ik bier?"
- Nu gaat Margo een biertje inschenken. En nu begint de ellende van de zondag.
- Zak oe es eem de han' doan? (Susan en Wendy) Met de titt'n naar voren.
- Eindelijk zit iedereen in de kring.
- Stephan zeurt dus niet meer dat iedereen op moet schuiven.
- Susan schopt Marco.
- Stephan zegt: "Als je geil bent, moet je Margo bellen."
- Marco vind dat de jeugd naar huis toe moet. (en het was nog maar 5 uur of zo)
- Het wordt duidelijk dat wij de enige zijn van Bornerbroek die gewonnen hebben.
- Bianca P. wil de augurk van Stephan wel. Suus vraagt of Bianca zwanger is.
- Er wordt weer een tweede rang gemaakt. Arjen zegt: "ik ga wel derderangs."
- Manon zegt: "Die smerige *.*.*. kijkt mij de hele tijd aan."
- Manon voelt zich gevleid dat die **** haar verleid.
- Wendy trekt per ongeluk shirtje van Manon iets te ver naar beneden.
- Jos zegt: "Manon heeft kleintjes." Marco vind dat fijntjes.
- Ilse zuigt de frikadel naar binnen.
- Arjen ruimt de borden van het eten op.
- Stephan vind dat dat hem goed staat.
- Pascal wil morgen niet trainen.
- Wij wel.
- Pascal zegt dat we om 9 uur maar bij eef moeten zijn. Daar gaat het toch allemaal om.
- Iedereen gaat hierin mee (Schrijft hij zelf.)
- Susan is opvulling.
- Susan kopt alweer een Saasvelder.
- Ilse heeft een tatoo.
- Bende vrouwen hier oh nie!
- Het gaat over noppen en Wendy wordt wakker.
- P. trekt niveau omlaag.
- Jos heeft geen leven, wel knikkers.
- **** heeft winst.
- Ilse is niks gewent.
- Pascal wint twee keer met boter kaas en eieren.
- Ilse heeft ondertussen tatoo op binnenkant van haar handen en buitenkant.
- Margo vraagt: "Wat is er met mijn naam?"
- Ilse moet niet zo slijmen, want Susan is Wendy's sloapmoat, maar wel Ilse's verdedigingsmoat en Margo's zoepmoat.