Verslagen
Column
Gastenboek

Woensdag 30 maart: Bornerbroek da1 - Stevo da1   5-2

Woensdag 30 maart was het dan eindelijk zover. De revenge op Stevo. We nemen voor het gemak maar aan dat iedereen van ons nu nuchter op het veld stond! In tegenstelling tot de vorige keer. Dat was al een punt waarop we de wedstrijd moesten kunnen winnen. En dit keer hadden we eigen broekjes, en Saskia was erbij.

Het begon gelijk goed. Binnen een minuut hadden we al een kans. Mis. Binnen 5 minuten de volgende kans. Manon schoot hem er mooi in!! Nog in dezelfde eerste helft werd het 1-1 gelijk en voordat we de rust ingingen stonden we met 2-1 achter. Er moet dan ook gezegd worden dat we niet zo heel erg goed hebben gespeeld.

In de rust was iedereen zoals gewoonlijk weer door elkaar aan het schreeuwen. Het kwam erop neer dat we rustiger moesten voetballen, want nu ging het nergens naar. De bal kwam niet waar hij moest komen. Maar we weten wat er met een voorsprong kan gebeuren. Wij waren het team dat de uitwedstrijd dit seizoen tegen Stevo met 0-2 voorsprong de rust ingingen.

Na de helft speelden we net zo beroerd. Wendy werd na een kwartier geruild met Milou Slamp. Het had nog niet echt resultaat.
10 minuten voor tijd werd Bianca neergehaald. En dat terwijl we ook al een half geblesseerde keeper hadden op dat moment. Mariel mocht er weer in. (die eerder gewisseld was voor uhm.... Milou Asteleijner??) Manon ging op het middenveld en Mariel niet naar rechts buiten. Waar iedereen ineens last van had, geen flauw idee, maar ze gingen zomaar voetballen!! Er zijn 4 doelpunten gemaakt binnen 10 minuten. 2 van Margo, 1 van Milou Slamp en 1 van Robin? Iedereen deed het goed op zijn plek en ballen kwamen zomaar aan waar ze aan zouden moeten komen.

Na de wedstrijd tegen Saasveldia hebben we ook deze wedstrijd de stand in ons voordeel omgedraaid!