Verslagen
Column
Gastenboek

Zondag 30 maart: Oldenzaal da1 - Bornerbroek da1   2-1

De vorige wedstrijd tegen Oldenzaal is 1-1 geworden. Maar we hebben toen 20 kansen onbenut ofzo. Zondag kwart voor 20 aanwezig is vrij vroeg als je met het team bent wezen stappen. Het water was niet aan te slepen. Vooral als je het halve team geblesseerd EN met nadorst aan de kant hebt zitten. En juist 3 belangrijke mensen misten we.

We voetbalden goed. Al zeg ik het zelf. Beter dan de wedstrijd tegen Stevo. In vervolg toch maar zuipen, maar met mate(n)! We kwamen met 1-0 achter. Geen probleem. Robin schoot er later een mooie gelijkmaker in. In de aanval werd een aantal keer van plek gewisseld. Soms pakte het goed uit, soms wat minder. We hadden Karin weer voor de eerste keer een hele helft erbij. Karin deed het weer super! Mariel kon daardoor ook ff verplaatst worden om de lege plek van Manon in te vullen. Kleine Bianca nam de plek in van grote Bianca en deed het daar super.
De dames van Oldenzaal kregen dorst, dus wouden ze een waterpauze. Die hebben we gehouden. De scheids vond dat gewone speeltijd. Ach ja... Voor de rust was het nog 2-1.
De scheids gaf corners en vrije trappen tegen ons, terwijl niemand van ons ook maar iets geraakt ofzo had. Maar ja... "hij zag het gewoon anders." En hij had de leiding en daar moesten we maar naar luisteren.

In de rust stond er geen thee. De thee was nog geen 3 minuten gebracht of die man die zich "scheidsrechter" noemt stond alweer voor de deur. Tja... het veld maar weer op dan.

In de tweede helft af en toe een klein blessuretje. Bianca kreeg een knietje ofzo tegen haar knie en dat was geloof ik vrij pijnlijk. In de tweede helft hebben we nog wel een aantal kansen gehad, in tegenstelling tot Oldenzaal. Ze werden alleen niet goed afgemaakt. Iedereen was moe en het zat. De scheids moest het ontgelden, wat ook vrij logisch was, aangezien die kerel niet kon fluiten. Bianca vroeg vriendelijk of hij blind was. Op die manier kon ze wel even rustig aandoen met haar knie, want ze moest 5 minuten het veld uit. Wat is nou pijnlijker??

We hebben een mooie wedstrijd gespeeld, maar onverdiend verloren. Met een fatsoenlijke scheids die het net zo had gezien als ieder ander hadden we waarschijnlijk gewonnen. Ik heb hem vriendelijk bedankt en ik kreeg te horen dat hij het de volgende keer zo weer zou doen. Hopen dat hij dan met zijn goede been uit bed is gestapt en het dan "niet meer anders" ziet.