Make your own free website on Tripod.com

Bornerbroek dames1

Valkenburg05
Home
Het team
Verslagen
Column
Gastenboek

Het seizoen 2004-2005 hebben we gespaard voor een weekendje weg. De organisatie: Pascal, Stephan, Margo en Wendy hebben dit tot in de puntjes verzorgd! Het was errug gezellig, sappig, zwaar, leuk enz...

Vrijdag 16 september was het dan eindelijk zover. Om half 1 werd iedereen verwacht bij eef. Zoals verwacht kon worden van de organisatie was dit gelijk al perfect geregeld. De broodjes (zonder boter) en koffie en thee stonden al klaar.
Zoals ook verwacht kon worden van de orgie was de helft te laat.
Uiteindelijk kon men om kwart over 1 vertrekken, nadat iedereen de buik vol had gegeten, suiker over tafel had gegooid, broodjes tegen de koffiepot had gesmeerd en de eerste foto's waren gemaakt.
Eenmaal onderweg vertelde Stephan al dat zijn auto voor de APK was geweest, maar niet was goedgekeurd. Slimme Henky neemt dan ook maar gewoon zijn eigen benzinezuipende auto mee, ipv die van zijn ouders! Margo, Ilse en Wendy zaten daarom ook maar vrij stil in de auto, wat soms vrij moeilijk was!
Onderweg kwamen we de nodige files tegen. Omdat je je dan toch maar verveeld hebben we maar contact gemaakt. Dat resulteerde in het krijgen van een telefoonnummer, waar natuurlijk gelijk mee gebeld werd! Dit werd dan maar de taak van Wendy.
Stephan's baard begon te groeien, dus die moest maar even geschoren worden. Wendy vond het scheerapparaat in het dashbordkastje en deed dit gelijk maar even. (nog onder het motto, in de file verveel je je, en als je stil moet zitten in de auto ook.)
Tot zover de heenreis, die al errug gezellig was.
 
Na aankomst zijn Wendy en Stephan maar gelijk begonnen met hun "wedstrijd"! Degene die het meest kon drinken voor dronken te worden was de winnaar. Alcohol ging dit over. Uiteraard heeft Wendy die wedstrijd aan het eind van de avond gewonnen. De tap kon het bijna niet bijhouden, want iedereen had natuurlijk erruge dorst van die lange heenreis.
De dames moesten optutten, waarna we uit eten gingen. In een cafetaria. Het eten smaakte daar goed. Helaas werd onze rust verstoord door enkele dronken lui die dachten dat ze ons wel aankonden en die zichzelf heel erg stoer vonden. Na een kwartier was het bijna uit de hand gelopen, maar toen waren ze gelukkig al weg!
Na weer een volle buik te hebben gingen we ons storten in het uitgaansleven van Valkenburg. In de eerste kroeg werden we vreemd aangekeken, maar niet iedereen kan zo leuk, lief, aardig zijn en zo goed dansen!!! Want deze dames, die anders zo geweldig kunnen voetballen, hebben gedemonstreerd ook errug goed te kunnen dansen! He Margo en Susan?
Toen we een andere kroeg gingen opzoeken werden we aangesproken of we wouden meehelpen aan een film. Enkele raad van 11 leden uit uhm... een of ander plaatsje waren aan het filmen voor hun stukje met de gala-avond. Ze zaten op een terras en wij moesten op hun afrennen, hun renden weg, en wij er dus weer achteraan. Ilse, Margo, Geesken en Wendy en uhm... nog meer? Deden dat wel ff. Er is ook afgesproken een keer een wedstrijd tegen deze mensen te spelen. Weej dervan!
In een ander cafe maar weer wat biertjes gedronken, en toen wouden mensen om half 1 al naar het hotel terug. Het bed riep nog niet, dus nog ff getjoept. Iedereen was de tel al snel kwijt, en Peter moest van een paar vieze flessen drank af, dus dat resulteerde in leuke gezichten! De eersten waren toen al wel het bed in gerolt, de diehards dronken nog door. Uiteindelijk wou Wendy nog doordrinken om overtuigend te winnen.
Boven werd er ook nog niet geslapen. Er werd tussen bedden gevallen, (Margo!)geschreeuwd enzo. De slaapzakkenrace van Groningen kon niet worden voortgezet. Helaas, volgende keer beter.
 
De volgende morgen:
Pascal was slecht, dus Wendy heeft ook van hem gewonnen. Hij heeft de hele dag in bed gelegen en gekotst. Beetje jammer P.!! De rest was er vroeg uit voor de activiteiten, Stephan nog eerder om zijn auto een beetje op te lappen.
We hadden nog een zieke, maar dat was gelijk al na het eten: Susan Wools. Maar die ging tenminste mee.
De eerste activiteit was het karten. Vanaf hier deed Annemarie ook mee. Die is die ochtend door haar vriend gebracht.
Het karten was leuk, Ilse vond het ook errug leuk, want die was de helft van de tijd rondjes aan het draaien en andere mensen in de weg aan het rijden! :p
Na het karten gingen we de plaatselijke supermarkt even bezoeken, om ons vast voor te bereiden op de middagactiviteit. Chips en red bull! Eerst gingen een aantal nog even op bed liggen, want we gingen kanoŽn, waar je natuurlijk veel energie voor nodig hebt! Het had niet veel gescheeld of de eersten lagen gelijk in het begin al in het water. Susan en Robin deden hier niet aan mee, maar die gingen (Robin vooral) voor fotograaf spelen. Door maar een stuk of 60 foto's te maken!! De 12 km. hebben we in recordtempo gekanood. Af en toe chips, rook of lolpauze tussendoor. Er zijn geen mensen overboord gevallen (helaas, maar het was veel te koud) maar wel een bult nat geworden! Wie knupt er dan ook kano's aan elkaar! In een stroomversnelling werkt dat niet! (Saskia, Geesken, Karin en Annemarie, wijze les in het vervolg!)
Daarna gingen we even wat eten en werden de auto's opgehaald. Het groepje wat ging eten en drinken werd lastig gevallen door een aantal oude, vieze mannetjes. Was net een vleeskeuring! Gelukkig zijn we allemaal wel jonger van leeftijd gegokt. Saskia is van oudste van de groep ineens naar jongste gegaan!
Bij terugkomst was onze plek aan de bar in het hotel bezet. Het was ineens druk! Pascal was weer levend en zat voor de tv. Daarna moest er druk gedouchd, getut, gedronken, getut, vragen welke kleren je aanmoet, gedronken enz... worden. Het resultaat mocht er natuurlijk zijn. Wendy had natuurlijk het beste restaurant in town geregeld. De biefstuk was vers, want de koe moest nog geslacht worden.
Er werd daarna gegokt. Op initiatief van P. en Stephan. De dames waren fanatieker. We zijn nergens beland. (Cafť nurgus, = nergens) Hier hebben we natuurlijk maar eens een stuiterbal gedronken! Hier was het errug gezellig! Om 12uur was Annemarie "jarig". Ze werd uhm... 20? Wat hadden we ook weer bedacht?
 
Om een uur of .... (ben de tijd kwijt) gingen de eersten naar huis. Robin, Ilse, Margo en Wendy bleven nog. Ook Karin had beter kunnen blijven, want haar aanwezigheid werd door een jongen (ontmoet de avond ervoor) wel op prijs gesteld! Wat er buiten is gebeurd weet ik verder niet, alleen dat Susan en Saskia als kampers tegen elkaar aan het zingen/schreeuwen waren met ondersteuning van de telefoon. Toen de eersten wegwaren werd het gelijk een stuk goedkoper, want de barmannen vonden ons blijkbaar gezellig. De flugel smaakte ons goed! De stuiterballen iets minder, ma goed. Om kwart voor 3 ging ook dit groepje weg, na de barman ook ff geproefd te hebben. De eerste groep lag nog niet in bed, maar zat aan de bar. Er werd wederom getjoept. Deze avond was een groot succes. Er waren aardig wat mensen dronken. Opeens een bult kabaal van boven, Ilse was van de trap gedonderd!
De terugweg verliep goed. Een stuk rustiger over het algemeen dan de heenweg. Behalve die paar keren dat Wendy verkeerd om in de stoel zat en bij een bocht bijna bij Stephan op schoot viel.
 
Iedereen bedankt voor de gezelligheid, het was een weekend om nooit te vergeten. (voor zover mensen geen stukjes van de film kwijt zijn!!) Ook Peter bedankt, voor zijn geweldige inzet achter de bar en het uitzoeken van de meest vieze drankjes!
 
Feiten op een rijtje:
Aantal glazen bier: ontelbaar
Aantal katers: 17
Aantal personen van de trap gedonderd: 1
Aantal personen gekotst: 2
Getal waarbij je tjoep hoort te zeggen: 7
Aantal verzamelde telefoonnummers: 1
Aantal verzamelde mailadressen: 1

Foto's Valkenburg