Column
Gastenboek

Wendy ter Brugge

Enter dames 1 - Bornerbroek dames 1: 0-6

Zondag 16 oktober en nog steeds mooi weer. Vandaag was de dag. We moesten doelpunten maken. Dit is gelukt, maar helaas niet genoeg. Alhoewel, 6-0 is aardig mooi. Zelfs met dit mankementenelftal hebben we aardig goed gespeeld. We zitten nu met 9,5 fitte spelers, schiet op!

De eerste helft werd er lange tijd niet gescoord. Wendy maakte het eerste doelpunt, de scheids floot, iedereen ging weer naar zijn plek. Het was uiteraard een prachtig doelpunt. Daarna werd er weer gefloten, afgekeurd wegens buitenspel. De vraag is nu nog steeds: van wie kwam het buitenspel? Niemand heeft tot op de dag van vandaag een antwoord.
De scheids kon een beetje hulp niet waarderen. Als er door ons werd gezegd "scheids corner!!" moet je heel snel je mond dichthouden. Tja... als hij niet alles kan zien helpen wij hem wel.
De laatste tien minuten vlogen de doelpunten erin. We waren nog niet terug op de plek of er zat er weer een in. Robin maakte de eerste, Margo de tweede, Manon de derde, Robin weer de vierde en Manon de vijfde. Allemaal uiteraard beauty's van doelpunten!!!
Soms werd er ook behoorlijk geprutst, maar dat terzijde. (als we alle redelijke kansen hadden benut had het 30-0 kunnen zijn zo ongeveer) Margo rende op een gegeven moment moederziel alleen op het doel af, waar de keepster al met knikkende knieen stond te wachten. Margo dacht: de keepster moet pijn hebben, dus knalt 3x over keihard op de keepster.

De tweede helft: er werd weer dramatisch gespeeld. Net als de eerste helft kwamen ballen niet aan, (meestal) iedereen verloor ballen, iedereen was te laat, iedereen was slap etc...
Door een prachtige voorzet van Margo (die wel aankwam) scoorde Wendy het zesde doelpunt. Deze was met een lopje hoog over de keeper. Dit was uiteraard ook zo bedoeld.
Er waren nog een aantal andere kansen. Milou Asteleijner liep goed naar voren, maar raakte op het laatste moment de bal kwijt.
20 minuten voor tijd of zoiets werd Manon eruit gehaald en mocht Annemarie Beckham haar kunsten vertonen. Ze heeft gister nix anders gehoord dan schele: nadere uitleg overbodig.
Tot zover dit serieuze wedstrijdverslag.

1e en 2e helft:
- 1-0 Wendy, goed op de keeper! Oh nee, scheids fluit buitenspel, jeetje...

3e helft (Bij Saskia)
- Alle kneusjes/manken etc... in de duck-out waren te druk bezig om de geweldige wedstrijd te volgen dan om in het schrift te schrijven.