Gastenboek

Karin Slamp

Bornerbroek dames 1- Neo dames 1: 8-2

Zondag 2 april was het dan zover, eindelijk weer eens een thuiswedstrijd!!

Na het verlies van de vorige wedstrijd werd ons ingepeperd dat we er nu niet te makkelijk over moesten denken…

We begonnen de eerste helft met opgeheven gezichten maar al gauw ging het mis. Ilse speelde de bal terug op onze keeper, totaal in de verkeerde richting. De bal rolde richting de goal en al snel was het 0-1. Met een balende Ilse trapten we opnieuw af. Na een minuut of 10 werd dan de 1-1 gescoord. De hoofden van de spelers van Bornerbroek ging weer iets omhoog. Na nog een paar keer heen en weer te hebben gespeeld met een aantal super passen van Anouk ging het dan ook weer iets beter. We hebben dan ook in totaal wel 5 minuten goed gespeeld in de eerste helft en dit bleek ook wel uit het aantal doelpunten dat in die minuten is gevallen. In een mum van tijd was het 4-2. Hier mee gingen we ook de rust in.

In de kleedkamer kregen we een flinke preek van onze lijers. We waren weer slecht aan het voetballen, we moesten ons eigen spelletje gaan spelen, kortom je kent het wel. Na een kopje thee, even slikken en uitrusten hoopten we dat het de tweede helft beter ging worden.

In de tweede helft mocht Bornerbroek beginnen met aftrappen. Met de wind in de rug voetbalden we richting het doel van NEO. Er werden een aantal spelers van Bornerbroek gewisseld maar het spel werd er niet beter door. De ballen bleven over het veld rollen en door Bornerbroek werd er iets meer samengespeeld. Hierdoor vielen er ook weer een aantal doelpunten voor Bornerbroek! Ook NEO had een paar uitbraken maar daar kwamen geen doelpunten meer uit. Dit resulteerde tot een einduitslag van 8 – 2!

Woman of the match: Anouk Woooools!

Verslag van de derde helft bij eef:
De Derde helft kwam traag op gang. In het begin een beetje braaf gebabbel. Toen iedereen het eten op had ging het loss! Er zijn veel dingen besproken, onder andere het verschil in onze klasse (vergelijkbaar met PSV en RBC) onze geweldige wedstrijd van vandaag die onmeunig slecht gespeeld is, de trainingsopkomst, borsten en bruins. Kortom, het was errug gezellig en het niveau lag behoorlijk laag!

- Karin weigert te schrijven
- Het is rustig, iedereen eet
- P en Stephan zijn teleurgesteld in ons. En dat na een 8-2 overwinning.
- Bianca's (ouwe) nieuwe telefoon krijst als een baby
- Ik word gedwongen te schrijven
- Hoe meer sponsors, hoe meer feestjes. Zegt Bianca P. ze leert het wel!
- Bianca vindt dus dat we meer sponsors moeten hebben.
- De lijers laten ons in de steek. (darten is ook belangrijk blijkbaar.)
- Wendy zegt dat ze verplicht wordt te schrijven, maar ze eist het zelf op.
- Bang dat er anders wat verkeerds gezegd wordt.
- Wendy jat eten.
- Wendy denkt niet dat ze mooie borsten heeft, ze weet het zeker.
- Bianca is aant zeuren.
- Ze zijn allemaal aant zeuren.
- We blijven in herhaling vallen.
- Bianca vergelijkt zichzelf met PSV.
- P. vergelijkt zichzelf met Guus Hiddink.
- Dit kwam voort omdat we niet mee mogen doen met pro7, want dan hebben we competitie. (Volgens P. zouden we wel luisteren naar wat hij zei als hij Guus Hiddink was.)
- We mogen met koninginne dag ook al niet meedoen.
- P. noemt Bianca selectief doorlaatbaar.
- Bianca schept op, want ze wordt door P. en Stephan flink afgezeken.
- Stephan moet niet bij iemand de handen boven het hoofd houden, hij wil gewoon naaien.
- P. heeft een afzeikdag.
- P. helpt mensen alleen maar om te neuken. Daarom denkt hij dat Stephan dat ook wil.
- Bianca vind dat Neo altijd moeilijk is, omdat wij dan slechter gaan spelen.
- Stephan zegt dat alleen Oldenzaal moeilijk is.
- P. zegt: "Heeeeele moeilijke tegenstander, 10-2 winnen, 8-2 winnen, 9-1 winnen enz."
- We hebben vandaag 9x gescoord. Ilse wou sociaal doen voor de tegenstander.
- Karin heeft een gezichtsmasker nodig, want ze wordt mishandeld in het veld.