Bijna iedereen heeft feest gevierd in Bentelo of bij Eef.

We hadden er niet zo veel vertrouwen in om te winnen, we zien wel wat het word dachten wij!

Het begon allemaal al heel mooi, er waren geen kleedkamers hebben wij ons omgekleed in de bestuurskamer!

Eindelijk omgekleed en al kwamen wij op het veld. Lsv was al fanatiek aan het warm lopen!

De wedstrijd begon. We kwamen al snel op voorsprong met 1-0. Iets later daarna werd het 2-0 was dit nu buitenspel of niet? De grensrechter kwam verhaal halen bij de scheids de conclusie van hem was; je vlagde te laat! Dit was in ons voordeel! De eerste helft hebben we goed gevoetbald en stonden nog voor met 2-0 wie had dat gedacht na zo’n mooie avond uit!?

De rust stand bleef 2-0! Weer hadden wij geen kleedkamer.. en zijn we maar in de Unit gaan zitten. Hier even rustig bij komen en een lekker glaasje thee drinken! En we moesten nog fanatieke op de bal afkomen.. We waren nu echt van plan om te gaan winnen!! Dit zou beteken dat we nog kunnen promoveren!!!

De tweede helft..

Lsv nam wraak! Het werd 2-1, dit vonden wij natuurlijk niet leuk en gingen nog beter voetballen!! Lsv kwam vaak bij onze goal maar onze goeie keeper wist bijna elke bal er uit te houden! Wij hebben toen nog een keertje weer gescoord.

Het was 3-1, dit was een mooie goal! Door enkele gouden wissels van onze oefenmeesters is de wedstrijd beslist in het voordeel van Bornerbroek!! Zonder hun ingrepen was dit een niet te kloppen tegenstander!( zegt P.)

Lsv kwam nog 1 keer tot het scoren dit was een zeer mooie goal!

Uit eindelijk werd het 6-2!! Wij hebben verdiend gewonnen! En dit na zo’n mooie avond! Wij hebben gehoord dat Lsv speciaal voor deze wedstrijd thuis was gebleven? Onze tip: volgende keer gewoon biertjes enz. drinken dit helpt;)

Na de wedstrijd nog ff na praten, en genieten van het zonnetje!!

Het 1e had ook een wedstrijd tegen Vasse. De jongens van Vasse hadden geen kleedkamer..Wij inmiddels eindelijk wel! Werden wij er letterlijk uitgetrokken!!! Tja de jongens van het 1e gaan natuurlijk voor hé!! Dit vonden wij echt Absurd! Gewoon niet normaal..Tja we wisten dat Bornerbroek een skijt club was maar nu zijn we er letterlijk achter gekomen!!

Woman of the match:Mariël Vosmer!!!!!!

Opmerking van de webmis:
Volgens mij stond het vlak voor de rust 2-1!! Iedereen heeft een goede wedstrijd gespeeld. De personen die gescoord hebben: Robin (2x) Margo (2x) en Manon (2x)