Column
Gastenboek

Karin Slamp

Bornerbroek dames 1 – Enter dames 1: 10 – 0

Na een week van bijkomen en weer fanatiek trainen was het zondag 23 april dan weer zover. Onze 2e wedstrijd tegen SV Enter! Na onze vorige wedstrijd in Enter hadden we echt wat goed te maken…alleen dit keer in Bornerbroek.

We moesten ons allemaal om half elf melden in de kantine. Na enkele gesprekjes over de avond ervoor gingen we maar weer eens op zoek naar een kleedkamer om ons om te kleden voor de wedstrijd. Er was weer eens geen kleedkamer voor ons beschikbaar. Dus hebben we ons maar weer omgekleed in de ooooh zo mooie bestuurskamer. Na het warm lopen en even een balletje overtikken ging de wedstrijd dan eindelijk beginnen. We pasten onze spel kwaliteiten natuurlijk weer aan, aan de tegenstander dus Bornerbroek ging weer lekker van start. Na een lange tijd van spelen kwam dan eindelijk het eerste doelpunt van Bianca. Wendy kwam bijna met de 2 – 0 aan, maar ze schoot de bal tegen de lat. De tweede actie van wendy ging weer naast. Hè Wendy! 3x is scheepsrecht hé! En jah hoor niet lang daarna scoorde wendy dan de 3 – 0. In de eerste helft volgde er nog 1 doelpunt meer. En we gingen de rust in…jajaaah nu pas rust en al 4 - 0 voor!

Tijdens de rust hadden onze leiders niet zo heel veel te vertellen over de wedstrijd omdat we het bekende verhaaltje zelf al wel konden raden. We speelden slecht, pasten ons aan, aan de tegenstander. Kortom plaats alle ballen beter in elkaars voeten en ga je eigen spelletje spelen. Verder werden er een aantal wissels toegepast.

Na het theeleuten maakten we het nog verder af…

Saskia kwam erin voor Karin op rechtsback, Cavia kwam op mid – mid en Manon schoof daardoor door naar de rechts half en ook Mariel kwam erin voor Susan. De wedstrijd werd op dezelfde tour voortgezet als in de eerste helft. We speelden niets beter. Maar de doelpunten bleven niet uit. De keeper van Enter kreeg de ene na de andere bal van Bornerbroek om de oren. Er werden nog een aantal publieks wissels gedaan en daardoor hebben alle speelsters een keer aan de kant gestaan behalve de keeper en onze uitblinker van de wedstrijd Wendy! Het eindresultaat: 10 tegen 0!

Woman of the match: Wendy ter Brugge