Gastenboek

Geesken van der Kolk (nummer 1)

Bornerbroek dames1 - Oldenzaal dames1: 6-0

10 september 2006

Na een lange zomerstop waarin bijna iedereen op vakantie is geweest en bijna geen conditie meer had. Moest er eerst weer hard getraind worden om de conditie meer op peil te krijgen. Ook werd er een oefenwedstrijd gespeeld tegen Eschedese Boys Da1 om weer in het wedstrijd ritme te komen. Dit alles werd gedaan omdat we goed wouden beginnen in onze eerst competitie wedstrijd tegen Oldenzaal.

We begonnen met drie mensen op de bank namelijk Saskia, Robin en Anouk. In de eerste helft waren we veel aan de bal, maar het wou maar niet lukken om de bal in het net te krijgen. Op een gegeven moment lukte het onze jarig Jop Manon toch om te scoren. Het eerste doelpunt was een feit. De tweede goal kwam van onze spits Margo. Ze schoot van ver een hoge bal richting de goal en de keeper van Oldenzaal liet die door de handen glippen 2-0. Kort voor rust wisselden Milou A. en Carlijn van plek zodat Milou voor kon spellen en Carlijn Links achter.

We gingen de rust in met 2-0. In de rust werd onze laatste vrouw Ilse gewisseld voor Saskia. Zo begonnen we aan de tweede helft. Op een gegeven moment schoot een van ons de bal op het goal. De bal werd door de keeper van Oldenzaal voor de goal langs getikt en Milou A. kwam goed inlopen en scoorde de 3-0. Onze keeper had het heerlijk rustig en kon mooi de wedstrijd bekijken, want de bal kwam toch bijna niet op onze helft. Nadat Milou had gescoord was het de beurt aan Bianca P.  De 4-0. Er werd in de tussentijd ook nog gewisseld aan onze kant. Robin kwam erin voor Wendy en Carlijn ging op rechts achter spelen de positie van Karin en Karin wisselde met Anouk die op links achter ging spelen. Na de wissels kregen we nog tig kansen voordat er weer werd gescoord door Margo via de onderkant van de lat 5-0. Na weer een aantal mooie driehoekjes en schoten op de goal dacht Bianca P. die bal moet er toch nog een keer in willen en daar was de 6-0. Kort voor het eindsignaal verdraaide Bianca J. haar knie en moest van het veld omdat ze niet verder kon spelen. Wendy nam haar positie over, maar er werd daarna niet meer gescoord. Dit was onze eerste wedstrijd met een mooi eindresultaat wat we hopen zo voort te zetten. Op naar de volgende wedstrijd Saasveldia thuis.