Gastenboek

Mariel Vosmer (nummer 2)

Bornerbroek dames 1– Saasveldia dames1: 5-0

zondag 17 september

Rond kwart over 10 kwam iedereen langzaam aan in de kantine, na een bak koffie of wat richting kleedkamer, om ons klaar te maken voor de grote wedstrijdd, wat moeilijk zou worden.

Aangekleed en al, en na een stevige warming-up, en na een goed praatje in de kleedkamer was het dan zo ver, de wedstrijd kon beginnen!!

Saasveld begon zeeer zeer zwak, En bornerbroek nam die voordeel al snel kwam er voorsprong voor bornerbroek met 1-0 door margo !! Super,

Saasveld bleef nog erg matig voetballen, en bornerbroek speelde het zeer makkelijk uit, een aantal kansen werden verspilt, een zeeer mooie kopbal van Milou Slamp, maar helaas was die naast!  En toch kwam er Wéér een Kans, en dit x voor karel ( Carlijn ) en ja hoor zei tikt um ‘’ dr net zo mooi in’’ geweldigg, 2-0 !! En saasveld vond het niet egt leuk

En toen kreeg bornerbroek een cornerbal, 3-!!  Door óónss Bianca!! Gweldige kopbal goal!

Na nog een paar kansen en nog wat gevoetbal was het dan eindelijk rust!

In de rust niet veel commentaar ( dacht ik ) iedereen was positief over de voetbal en we moesten  het zo vast houden !

Terug naar het veld, saasveld kwam op .. met ruzie, scholden me kaar uit, en liep niet helemaal lekker!

Saasveld begon daar door erg hard te voetballen, en veel sterker als in de eerste helft, maar nog kregen ze niet veel kansen!

Bornerbroek viel aan en er werd gescoord door bianca ( geloof ik )

Saasveld, vond het helemaal Niet leuk, en begon gemener te voetballen, en schopte ook iemand van ons, waardoor Die weer na-trapte, en saasveld ERG boos werd en zo opgefokt dat het zeer harde voetbal was!

Maar bornerbroek vocht natuurlijk terug, en kwam in de aanval en toch scoorde margo weer, met een geluk bal, ! Maar toch Super goal,

Onder de voetbal wat al weer aan de gang was, was opeens de keeper van saasveld weg, ( liep richting kleedkamers ) en daar door onstond der wat paniek, en saasveld was een beetje boos,

Het stond inmiddels 5-0 we moesten nog even vechten om de 0 vast te houden! Het is ons dan gelukt, het werd afgevloten en de overwinning bij saasveld is binnen!!