Gastenboek

Karin Slamp (nummer 3)

Losser dames 1 - Bornerbroek dames 1: 0-5

24 september 2006

Na een week trainen en met het succes van de wedstrijd ervoor nog in ons achterhoofd moeten we onze 3e wedstrijd voetballen tegen Losser. Het voor ons nog onbekende Losser wist zich goed stand te houden in deze voor ons matige wedstrijd.

We moesten ons allemaal om kwart over elf melden bij Eef. Na enkele gesprekjes over de avond ervoor verdeelden we ons maar eens over de auto’s en  reden we richting Losser. Na enkele verdwaalde medespelers die Losser niet konden vinden, konden we dan toch nog op tijd aan de wedstrijd beginnen. Maar wat blijkt tot onze verbazing… er is geen scheidsrechter! Wat nu? Het goed voorbereide Bornerbroek besloot  om toch maar even fantiek te blijven doen en een bal over te gaan schieten.  Na hooguit een kwartier kwam er dan toch een scheidsrechter het veld op. Het fluitsignaal wordt gegeven en de wedstrijd begint. Al vrijsnel kwam de 0-1 voor Bornerbroek. Daarna volgde er nog een doelpunt voor Bornerbroek.  Maar wat gebeurt er nu? Bornerbroek gaat verslappen en daar maakt Losser duidelijk gebruik van. Het is nu niet Bornerbroek die het spelletje speelt maar Losser. Na een voor ons gevoel veel te lang durende 1e helft werd dan eindelijk de 0-3 er in geschoten. Hiermee gingen we ook de rust in. Héhé! Eindelijk tijd voor thee!

Tijdens de rust hadden onze leiders een aantal op en aanmerkingen over de wedstrijd. We speelden slecht, pasten ons aan, aan de tegenstander en maakten de kansen niet af. Kortom plaats alle ballen beter in elkaars voeten en ga je eigen spelletje spelen.

De rust is voorbij en met de boven genoemde afspraken gingen we weer het veld op. Niet alleen speelsters werden gewisseld maar ook onze jajah,,, je gelooft het nooit, scheidsrechter was gewisseld. We begonnen de tweede helft met een nieuwe scheids. Toen we weer begonnen waren was er al snel gezeur. Er mocht niet eens een bal naar Margo gespeeld worden of er werd al weer gefloten voor buitenspel. Verder werd de wedstrijd niet veel beter. Er zaten wel meer kansen in voor Bornerbroek maar die werden niet benut. Het laatste doelpunt de 0-5 werd er prachtig ingeschoten door Margo. Toppie meid! ga zo door! Het eindresultaat van de wedstrijd: 0 tegen 5!

Ik wens de volgende heel veel succes met het schrijven van het wedstrijdverslag!