Gastenboek

Anouk Wools (nummer 4)

Bornerbroek dames 1 – Sc Overdinkel dames 2: 5-0

1 oktober 2006

Om 12 uur moest iedereen zich melden in de kantine. Voor deze wedstrijd hadden we maar 12 spelers, maar één wissel dus. En we hadden ook nog eens “halve” spelers, Margo was ziek, Bianca had iets met haar been en Anouk had last van haar pols.

Nadat iedereen zich had omgekleed, gingen we het veld op. Na een fanatieke warming-up mocht de wedstrijd dan eindelijk beginnen. Al snel stond Bornerbroek op voorsprong: 1-0, van een geweldig doelpunt van Margo. Iedereen speelde dit keer goed zijn eigen spelletje.

Daarna volgde nog een doelpunt voor bornerbroek: 2-0! Dit keer een doelpunt van Bianca P! In de eerste helft hebben we nog meer kansen gehad. Vergeleken met de vorige wedstrijd, ging het dit keer veel beter.

De scheids floot af, en we gaan de rust in met 2-0.

Tijdens de rust hadden de leiders wel wat commentaar, maar waren voor de rest best tevreden met de prestaties. Iedereen speelt goed.

Nadat de rust voorbij was, gaat iedereen het veld weer op. Geen wissel, nog steeds dezelfde spelers als in de eerste helft. Er zaten weer veel kansen in voor Bornerbroek. De 3-0 was al snel na de rust: Margo maakte een geweldige actie. Milou Slamp had ook veel kansen in de hele wedstrijd, maar elke keer ging de bal naast, of over. Jammer! De 4-0 volgde al snel, Bianca P. knalde de bal erin!

Na 35 minuten werd er gewisseld. Anouk kwam er in voor Margo. Margo heeft het super gedaan terwijl ze ziek was! Super Margo(A).

De 5-0 volgde snel na de wissel. Milou Slamp kreeg een mooie bal in de 16 gespeeld en schoot de bal in het doel. Na deze goal werd er afgefloten: Alweer een overwinnen voor Bornerbroek met 5-0! En dat nog wel met halve spelers.