Make your own free website on Tripod.com

Bornerbroek dames1

Dinkelland - BB 06/07
Home
Het team
Verslagen
Column
Gastenboek

Milou Asteleijner (nummer 5)

Dinkelland Dames1 - Bornerbroek Dames1: 2-3

8 oktober 2006

 

Nadat ’s morgens bij Eef eerst alle roddels waren doorgenomen van de avond ervoor kon het team op weg naar het sportcomplex van de dames van Dinkelland. Sommige mensen konden er door niet bijzijn, maar gelukkig hadden we toch nog twee wissels.

Nadat we allemaal omgekleed en al waren, konden we beginnen met de warming-up.

Toen deze klaar was riep Pascal ons nog even bij elkaar voor de opstelling en een serieus praatje..

 

We begonnen met twee wissels op de bank, namelijk Bianca J. en Milou S. 

De eerste tien/twintig minuten speelden we redelijk goed, we hielden de bal goed in de ploeg. Hierna zakten we in en ging het minder. Maar toch konden we de score op 1-0 zetten door een doelpunt van Milou Slamp. Onni Miloutje J ..

Maar hierna ging het weer wat minder, we speelden erg paniekerig en konden de bal niet in de ploeg houden. Hierdoor volgde er zelfs nog ons eerste tegendoelpunt.. iedereen schrok hier wel een beetje van, en het spel werd er ook niet echt beter op  :P 

 

In de rust kregen we wederom een praatje van Pascal.. en nadat iedereen even zn zegje had gedaan gingen we weer vol goede moed het veld in.

 

De tweede helft mocht Cavia er in voor Wendy.  De tweede helft speelden we goed, we speelden rustiger en speelden de bal beter rond. Na een goede aanval en een goed schot op goal, liet de keeper de bal lopen en kon Milou A. de bal er intikken. We stonden weer voor met 2-1..J  We speelden verder en we hadden nog enkele goede kansen, waarvan Bianca P. een kans goed benutte en de 3-1 maakte..

We probeerde de score nog wel verder uit te breidden, maar toch begon Dinkelland in onze nek te hijgen en werd het toch nog een spannend laatste kwartier. In dit kwartier volgde ook nog de 3-2 van Dinkelland, waardoor het nog even op de tanden bijten werd. Iedereen begon paniekerig te spelen en het werd erg spannend.. maar gelukkig konden we de 3-2 houden en hadden we wederom een overwinning op onze naam staan!J