Make your own free website on Tripod.com

Bornerbroek dames1

BB - Manderveen 06/07
Home
Het team
Verslagen
Column
Gastenboek

Susan Wools (nummer 6)

 

Bornerbroek dames 1 – Manderveen dames 1: 2-9

15 oktober 2006

 

Tegen een uur of 12 kwamen we met zn allen bij mekaar op het sportcomplex van Bornerbroek. Het was een mooie dag, het zonnetje scheen de lucht was blauw (en de teletubbies kwamen gauw…) We hadden geen idee wat we van Manderveen moesten verwachten, ons motto was dan ook dr an met de lippe!! Noh ja dat was t misschien niet maar we hadden wel afgesproken om er van begin af aan goed op te zitten!

 

Het was warmlooptijd, we renden met ons allen gezellig in 1 lijn kletsen over wie wat waar gedaan had zaterdagavond, en 1 van ons had opgevangen dat er misschien iemand is gevonden die ons wel wil gaan trainen en dat hij al was wezen kijken bij de wedstrijd tegen Dinkelland! Afwachten dus tot we officieel wat horen… Na een beetje heen en weer gerend te hebben en de bal een paar keer te schoppen kregen we de opstelling te horen, het kwam erop neer dat er 1 in t goal moest gaan staan en dat er 10 door het hele veld mochten rennen als je maar met de bal tussen de buitenste witten lijnen blijft! K geloof dat we er zelfs nog 2 (toch?!) over hadden om op de bank te gaan zitten wachten tot iemand bijvoorbeeld naar de wc moet ofzo…

 

T was ongeveer 1 uur en Johan gaf het startsein. De eerste helft hadden wij de aftrap. We kregen van het begin af aan een aantal goeie kansen. De eerste goal werd erin geknald door Margo, het was nog niet eens een makkelijke bal, maar met een soort van omhaal uit stand (zo zag het er vanuit mijn positie een beetje uit) kreeg ze de bal toch langs de keeper. Een minuut of 2 later vond Milou Slampjuh het ook nodig om er 1 in te trappen, en dat heeft ze dus ook maar gedaan. We waren lekker aan het tikken, achter in het veld was er niet zo heel veel te doen, af en toe kwamen een aantal Manderveen spelers weer voorbij gerent, maar dat was steeds weer op te lossen door ze gewoon de bal af te pakken. Van onze kant uit vonden Margo en Milou Slampjuh het wel een leuk idee om er allerbei nog 1 in te trappen. Toen kwam er nog een hele mooie voorzet van Wendy die Bianca OUWE er zo in kon koppen voordat de keeper van Manderveen erbij kon komen. Bianca OUWE kreeg de smaak te pakken en knalde er nog 1 in. Het was inmiddels 6-0 en daarom was het wel even tijd voor rust.

 

In de rust werd er een beetje gekletst, gezopen in thee en gewisseld.

 

De 2e helft leek ons toch iets moeilijker af te gaan dan de eerste. Manon zag een gaatje om te knallen en deed dat natuurlijk ook, goal!! Op een gegeven moment kreeg Manderveen een vrije trap vlak bij ons 16 meter gebied. Geesken heeft nog wel een muur neer gezet maar het mocht allemaal niet meer helpen, die bal ging er gewoon in! Wij wisten ook nog 2 doelpunten te maken, volgens mij 1 door Margo en 1 door OUWE Bianca, maar na de wedstrijd zei OUWE tegen mij dat ze er allerbei had ingeknalt… tja dan week t ook nie meer hoor!! Toen werd er gewisseld, Sas mocht er weer in. Ze dacht ik zal direct even laten merken dak erin sta, een speler van manderveen rende met de bal op ons doel af en haalde uit, de bal kwam tegen Sas aan en verdween vervolgens zo het goal in. Dooi niks an! We konden het nog wa lieŽn. Het is uiteindelijk 9-2 geworden, 3 punten drbij!!!

 

Doelpuntenmakers:

Margo 2 of 3 (?)

Milou Slamp 2

Bianca Ouwe 3 of 4 (?)

Manon 1