Gastenboek

Saskia ter Braak (nr. 8)

AJC ’96  DA1 – Bornerbroek DA1  :  0 – 7

12 november 2006

We hadden om 13:00 / 13:15 uur afgesproken bij Eef. Wat een tijd; als iedereen nu niet uitgeslapen is weet ik het ook niet meer! Doorweekt kwam ik mooi op tijd – echt waar – aan. Dit keer vertrokken we met ons voltallige team, wat inhoud dat we met 15 speelsters op weg naar Losser gingen.

Met een instelling die naar mijn idee iets te ‘gemakkelijk’ was, begonnen we met een andere opstelling als anders aan de wedstrijd.

In de 1e minuut kreeg Margo al een geweldige kans, maar helaas deze ging er niet in. Na bijna een half uur te hebben gespeeld op de helft van AJC werd de 1e goal dan uiteindelijk gemaakt door Manon. Voor het geval dat iemand het niet goed had gezien had: “JAA HIJ ZAT!”

Een paar minuten was de 2e goal een feit: Margo scoorde met LINKS. Toppie, dat heeft de opgelegde kans van de 1e minuut weer helemaal goedgemaakt.

De 3e goal komt op naam van Bianca P. en ja ze heeft de bal wel degelijk aangeraakt voordat hij erin vloog.

Er werd niet echt goed gespeeld; wel veel balbezit, maar de kansen die gecreëerd werden, werden niet afgemaakt. De tegenstander kwam sporadisch op onze helft en wanneer ze opkwamen werden ze goed opgevangen door de verdediging. Geesken kreeg het kouder en kouder…

Manon maakte haar 2e goal van vandaag, we gingen met 0 – 4 de kleedkamer in.

Na de thee gingen de 4 wissels zich warmlopen om vervolgens fris te gaan beginnen aan de 2e helft.

De 2e helft ging niet veel anders dan de 1e. Veel kansen, maar er werd weinig afgemaakt.

Bianca P. Margo en Manon zorgden ervoor dat we uiteindelijk met 0 – 7 het veld afliepen.

Met 3 punten op zak gingen we weer naar huis, het was ondertussen al aardig donker aan het worden…(echt laat begonnen met de wedstrijd).

Geen goede wedstrijd gespeeld, maar toch de punten binnen gehaald, uiteindelijk gaat het om de punten en niet om de score…toch?!