Make your own free website on Tripod.com

Bornerbroek dames1

BB - Reutum 06/07
Home
Het team
Verslagen
Column
Gastenboek

Karlijn Slamp (nr. 9)

Bornerbroek dames1 - Reutum dames1 (20-1)

19 november 2006

 

Het was weer zondagmorgen en dat betekende dus dat we weer moesten voetballen. Vandaag moesten we het thuis opnemen tegen Reutum. We wisten niet wat we van deze tegenstander konden verwachtten, want we hadden er nog niet eerder tegen gespeeld.

We moesten om twaalf uur aanwezig zijn en voor de verandering was iedereen op tijd. Toen Susan binnenkwam feliciteerde iedereen haar, want ze was jarig geweest. Ze werd voor de 5e keer 21. Toen iedereen haar had gefeliciteerd gingen we naar de kleedkamer om ons om te kleden.

 

Eenmaal op het veld aangekomen gingen we ons warmlopen en een balletje overspelen. Dit gebeurde allemaal heel fanatiek.

Toen was het weer tijd voor de bespreking in de kleedkamer. MariŽl en Saskia waren de wissels, omdat ze niet hadden getraind deze week.

 

Het was tijd om te gaan beginnen met de wedstrijd. Ik ga de wedstrijd niet beschrijven per doelpunt, want daar heb ik geen tijd voor. We begonnen in ieder geval goed door na een paar minuten al te scoren. We speelden goed en er zaten mooie aanvallen bij. Jammer dat die bal er op het eind van de eerste helft niet inging. Was een super mooie aanval, die Margo mocht afmaken. Ze schoot met links en…. Hij ging net naast.

 

Toen was het rust, en stond er thee klaar voor diegenen die nadorst hadden. Dat waren er volgens mij nog wel een paar. P en Stephan gaven goed commentaar. Namelijk, ga zo door!  Ook werd er nog gewisseld, Miloutje ging er uit en MariŽl kwam daar voor in de plaats. Saskia kwam er ook in voor Susan. Iedereen had de thee op en we konden weer gaan beginnen.

 

De tweede helft begon. We gingen eigenlijk weer precies zo verder als in de tweede helft. We scoorden, we scoorden en we scoorden nog eens. Volgens de trainers  werd het eens tijd dat andere mensen gingen scoren. Miloutje kwam er in voor Karin. Wendy werd eruit gehaald en Susan onze voorstopper mocht op de positie van Wendy namelijk rechtsbuiten. Ook Margo onze spits moest eruit en daar kwam Karin voor in de plaats. Normaal staat ze altijd rechtsback en ze mocht nu eens proberen te scoren. En wacht dacht je: Ze scoorde!! Ze mocht de nummer 20 op haar naam schrijven. Ook Ilse onze laatste vrouw wou nog graag een keer voorin spelen en dat mocht ze ook. Al met al dus fenomenale wissels van onze trainers deze middag, aldus p. Toen we er 20 hadden gemaakt en helaas eentje tegen hadden gekregen was deze middag afgelopen en was iedereen natuurlijk heel blij met deze superuitslag.

 

Het was tijd voor een feestje want Karin vierde haar verjaardag. Iedereen wou daar natuurlijk weer gaan zuipen, maar dan moet je wel eerst een goede bodem hebben. Dus op naar de mac. Toen gingen we naar Karin, en hebben we daar een gezellige middag gehad.

 

Doelpunten: Wendy: 3    

                  Bianca(cavia): 1                            

                  Margo: 5                          

                  MariŽl: 2

                  Karin(loekie): 1

                  Bianca(ouwe): 7

                  Eigen doelpunt: 1