Reutum dames 1 - Bornerbroek dames 1: 7-1

Vandaag de wedstrijd tegen Reutum!een uit wedstrijd

Dit was de 2e competitie wedstrijd tegen hun.

De vorige dik gewonnen. Misschien dachten wij er te gemakkelijk erover.

We moesten om 11.00 bij eef zijn, Wendy, Ilse en Margo werden bij huis opgehaald.

We waren tegen half 12 in Reutum. We wouden eerst nog even naar Bays mja dit leek ons toch niet zo’n goed plan. Tegen kwart voor 12 zijn we ons gaan omkleden. En toen een beetje warm lopen het was een zwaar veld hier kwamen we met de warming-up al achter. Half 1 de wedstrijd begon. Reutum had aftrap en maakte gelijk een goal, dit was natuurlijk niet de bedoeling. Wij gingen toen maar ff voetballen. En kregen een vrije trap iets verder dan de 16, Manon nam en scoorde. De bal vloog er heel lullig in maar dit maakt niks uit! We stonden gelijk 1-1. na wat geklungel met de bal trapte Saskia de bal voor de goal een verdediger van Reutum gunde ons een 2e goal. 1-2. Reutum zat er de 1e helft goed op. Wij stonden hierdoor op druk. Er werd nog 1 keer weer gescoord door Manon. 3-1 toen het rustsignaal kwam. We gingen naar de kleedkamer en kregen te horen dat dit waardeloos was en dat we beter moesten gaan voetballen. Nou wij gingen het veld weer op en wij hadden aftrap. En Margo scoorde vanuit de aftrap een goal. 4-1. In de tweede helft zette wij alles dicht en dit bood de nodige kansen. Hierdoor kon Bianca ook nog scoren 5-1. Ook Manon mocht nog een keer weer scoren. 6-1. de laatste goal 7-1 dus was ook nog van Manon. 3 minuten voor de wedstrijd werd Wendy er uit gehaald dit was een publiekswissel dit mede omdat ze naar Aruba gaat. (maandag,12.00 gaat het vliegtuig). Ze zit nu dus al in Aruba en ze moet ons 4,5 maand in de steek laten. Iedereen overtollig klappen en haar bedanken. Het was een wedstrijd waar in we tegenstanders hadden en dit hadden wij de 1e wedstrijd niet tegen hun. Dit was natuurlijk wel mooier maar we hadden hierdoor wel beter moeten gaan voetballen.

We hebben uiteindelijk gewonnen en daar gaat het om nadat je plezier hebt!

Na de wedstrijd zijn we nog even bij Eef geweest de team foto’s afgegeven. En na eef zijn we bijna met het hele team na bruins gegaan nog ff een paar na drinken. En Wendy gedag zeggen. Wendy nogmaals heel veel succes en plezier in Aruba. Wij doen ons best met de voetbal maar missen nu wel een snelle, goede voorspeler!

Gemaakt door nummer 13: Margo Stevelink