Make your own free website on Tripod.com

Bornerbroek dames1

Bb - Phenix 06/07
Home
Het team
Verslagen
Column
Gastenboek

Bianca Janssen (nummer 14)

Bornerbroek dames 1 - Phenix dames 1: 1-0

11 februari 2007

 

Het begon op een mooie regenachtige zondag op 11 februari. Na een tegenvaller van vrijdagavond kon cavia(bianca) niet meedoen met deze wedstrijd, omdat ze haar knie weer heeft verdraaid. Na deze o zo grote tegenvaller wouden ze deze wedstrijd winnen Met meer kans op het kampioenschap! Nadat er de nacht ervoor slecht is geslapen door sommigen, door de zenuwen wat deze wedstrijd met zich meebracht.

Het fluitsignaal was er en de wedstrijd was begonnen. Na veel balbezit en goed samenspel was daar de goal. Ouwe schoot hem hoog in het goal (geloof ik:D). 1-0!!! De dames van Bornerbroek hadden in de eerste helft de meeste balbezit. Toen de eerste helft was afgelopen kwamen ze drijfnat van het veld lopen de kleedkamers in! Daar stond al thee voor ze klaar. In de kleedkamer was iedereen positief over het spel alleen de kansen werden niet afgemaakt.

 

Met ingang van de tweede helft waren er een paar zo slim om een nieuw shirt aan te trekken. Zodat ze niet zeiknat het veld op moesten. Er was aan de kant van Bornerbroek een wissel ingebracht Anouk is erin gekomen voor Milou A. Iedereen voetbalde in spanning dat er geen goal zou komen voor de tegenpartij. Ouwe was het pispotje in het veld, na heel hard onderuit gehaald te worden, werd ze een paar minuten later ook weer gebeukt door een tegenspeler en geconfronteerd met een elleboog. Na weer een paar kansen gemist te hebben. Klonk uiteindelijk het langverwachte eindsignaal.

Eindstand is dan ook 1-0 gebleven.

                                                                                 

Iedereen blij… Ons kampioenschap komt dan ook weer dichterbij:D!!!!

 

 

 

Groetjes Bianca (cavia) nummero 14.!